Home / Cazare

 • Pensiunea Casa Iris

  Casa Iris constituie un loc ideal pentru petrecerea serilor de relaxare inspirand aerul racoros de munte. Detine un restaurant cu 40 locuri, o sala de conferinte cu 50 de locuri dotata cu Tv-lcd, flipchart, videoproiector.

 • Pensiunea Casa Tom

  Din cele mai vechi timpuri, natura a oferit cu darnicie oamenilor multiple posibilitati de liniste spirituala si odihna fizica in conditii propice. Pensiunea Casa Tom situata in Sinaia, zona Furnica ofera urmatoarele: camere de zi, 10 dormitoare cu grupuri

 • Pensiunea Anemona

  Pensiunea Anemona va ofera o priveliste panoramica a intregului oras si va asteapta intr-un cadru ambiant ultra modern, ideal pentru petrecerea unui sejur de vis la munte. Unitatea noastra dispune de 8 camere duble matrimoniale

 • Casa Amurg

  Pensiunea se afla la intrarea in Sinaia dinspre Bucuresti, intr-o zona foarte linistita. Va punem la dispozitie camere single, twin, precum si apartamente.

 • Pensiunea Master

  Pensiunea Master este situata pe drumul catre Cota 1400, la 20 minute de mers pe jos din centrul orasului Sinaia, in cartierul Furnica, intr-o zona foarte linistita, inconjurata de padure, pe malul paraului Costila. Pensiunea dispune de 8 camere, din care 2 camere duble si 6 camere matrimoniale.

 • Pensiunea Casa Teo

  Situata in statiunea Sinaia, pe drumul catre cota 1400, Casa Teo Cafe&lounge este una din privelistile care va vor capta simturile. Aerul proaspat coboara de pe munte prin padurea de pini care o inconjura.

 • Hotel Silvia Apart

  Hotelul are 12 apartamente cu un dormitor, sufragerie, bucatarie, baie cu o suprafata utila de 50 mp, un apartament de 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie, in suprafata de 70 mp.

 • Hotel Roberto

  Hotel Roberto face parte din paleta hotelurilor de 3 stele, construit pe o suprafata de 1500 mp, situat la altitudinea de 800 m. Camerele sunt dotate cu baie proprie, telefon, televiziune prin cablu, mini bar...

RETELE DE SOCIALIZARE

Impreuna promovam Romania.